Saluran Yang Kami Sediakan Untuk Kerjaya Di Singapura

Kami telah menyediakan beberapa saluran untuk anda mendapatkan info terkini mengenai seminar & juga jawatan kosong yang terdapat di Singapura.

Anda boleh pilih saluran yang anda mahu.

Selepas anda like fanpage ini, anda akan menerima update mengenai jawatan kosong di Singapura.

Kami akan beritahu jawatan kosong yang dibuka di Singapura melalui group FB ini, tanpa bayaran.

Info dan iklan jawatan kosong DIngapura akan diberikan melalui channel telegram ini.

Singapore Career Talk ini dibuat percuma oleh Career Coach, Najib Halim untuk mengupas isu semasa pekerjaan di Singapura.

Pelbagai jawatan kosong diberikan semasa sesi interview. Ianya PERCUMA.

Info terkini mengenai kerjaya di Singapore dihantar melalui email anda.

Kami ingin mempelawa anda untuk menyertai Seminar Career Coaching bagi mengetahui lebih mendalam mengenai kerjaya di Singapura.

Berikut ialah beberapa fakta yang anda perlu tahu:

Hanya 10% Kerjaya

Senarai kerjaya yang anda tahu sekarang hanyalah 10% sahaja. Saya akan tunjukkan bagaimana anda nak ceburi 90% kerjaya lain yang tidak pernah dihebohkan kepada umum.

Job Hunting

Anda sebenarnya perlu bergerak mencari sendiri jawatan kosong kerana kebanyakan jawatan kosong tidak dipaparkan kepada umum. Saya tunjukkan caranya nanti.

Proven Method

Teknik yang saya ajar dalam seminar dan sesi coaching ialah teknik yang terbukti berkesan. Kebanyakan peserta program dah pun berjaya mendapat kerjaya yang diidamkan.

Jangan lepaskan peluang anda untuk mendapatkan ilmu pengetahuan sebenar mendapatkan kerja terbaik di Singapura.

Coach Anda

Najib Halim

Founder of SCC

Singapore Career Coaching

 

Mula bertugas di negara Singa itu pada tahun 2010. Menyedari ramai warga Malaysia ditipu dan ditindas oleh individu / scammer di sana, saya mengambil langkah proaktif untuk membendung gejala tersebut.

Pada tahun 2011, saya daftarkan Think Big Management and Enterprise (Reg.No. JM 0610866-D) bagi menganjurkan Program Bimbingan Kerjaya untuk memberi peluang kepada anak watan bekerja di sana tanpa menghadapi sebarang masalah.

Bimbingan demi bimbingan dijalankan sehinggalah saya telah berjaya menyusun satu silibus ‘Job Hunting Strategy’ yang terbukti memberi impak yang tinggi dan natijahnya ramai alumni berjaya mendapatkan pekerjaan hasil dari program dan khidmat nasihat yang diberikan.