JAWATAN KOSONG SINGAPURA

Kami dengan bangganya ingin menyatakan bahawa objektif kami ialah memberi informasi, kemahiran dan pengetahuan yang tepat mengenai kaedah mencari pekerjaan di Singapura atau apa sahaja berkaitan kerjaya di Singapura.

Dalam memberi informasi percuma mengenai jawatan kosong di sana, kami menyediakan beberapa channel untuk anda semua sertai.

Kami harap, dengan penyebaran informasi ini akan lebih ramai rakyat Malaysia membina kerjaya di Singapura tanpa menghadapi sebarang masalah.

Sila KLIK semua link di bawah dan baca dengan teliti setiap kandungan yang disediakan.

Kami tidak akan bertanggungjawab ke atas kerugian atau sebarang masalah yang dihadapi oleh anda akibat kecuaian membaca dengan teliti atau salah faham dalam membaca sebarang artikel atau informasi di dalam channel kami.

Kami ingatkan juga supaya anda berhati – hati dalam mencari dan membina kerjaya di Singapura. Ramai warga kita yang menjadi mangsa Scammer akibat ceteknya pengetahuan. Jangan percaya pada siapapun!

Nasihat kami, jika anda inginkan jaminan keselamatan dan bimbingan yang lebih professional, sila hubungi kami untuk menyertai Program Singapore Career Coaching.

Tidak dapat dinafikan lagi bahawa hanya dengan menyertai program ini (Singapore Career Coaching) anda akan memahami dengan lebih tepat tentang cara yang lebih berkesan dan selamat dalam membina kerjaya di Singapura.

Kami ingin tegaskan sekali lagi bahawa tidak banyak jawatan kosong yang diiklankan oleh majikan. Walaupun anda sudah menyertai kesemua channel percuma kami di bawah ini, anda sebenarnya baru mengetahui tidak lebih dari 10% daripada jawatan kosong di Singapura. Maksudnya apa? Maksudnya ialah anda masih tidak mengetahui lebih dari 90% jawatan kosong yang tidak diiklankan oleh majikan.

Jadi, kami amat mengalu – alukan anda menyertai program bimbingan kerjaya kami bagi mengetahui lebih dari 90% jawatan kosong yang tidak diiklankan oleh majikan. Anda akan dibimbing oleh satu – satunya Pakar Kerjaya Singapura kelahiran anak tempatan Malaysia. 

Ini ialah senarai channel yang berada di bawah kelolaan kami.

(1) Informasi Dari Email Newsletter

Setelah anda langgan newsletter kami, anda akan mendapat info mengenai peluang kerja di Singapura melalui email. Anda juga akan mendapat info dan tips – tips mengenai kerjaya di Singapura. Semuanya PERCUMA!

Sila KLIK button ini

Apabila anda tekan link di atas, anda akan diminta supaya masukkan nama dan alamat email anda. Kemudian KLIK button yang bertulis KLIK SINI.

Anda akan mendapat mesej tahniah.

Dalam beberapa minit, anda akan mendapat satu email dari kami.

Buka email ini dan KLIK button di dalamnya yang bertulis SAHKAN LANGGANAN.

Anda akan mendapat satu mesej yang mengatakan bahawa langganan anda telah disahkan.

Sejurus beberapa minit kemudian, anda akan mendapat email kedua dari kami. Ini bermakna anda telah berjaya melanggan newsletter dari kami.

Tahniah. Sila baca dengan teliti semua email yang akan kami hantar ke dalam inbox email anda pada masa hadapan..

(2) CHANNEL TELEGRAM

Setelah anda sertai Channel Telegram Jawatan Kosong Singapura ini, anda akan mendapat info – info mengenai jawatan kosong yang diiklankan oleh majikan Singapura.

Sila KLIK button ini

(3) FB PAGE

Dengan ‘LIKE’ fb page kami, anda akan diberikan info – info semasa dan mengenai iklan jawatan kosong di Singapura.

Sila KLIK button ini

(4) GROUP REKEMEN

Dengan menyertai fb group CRS ini, anda boleh memohon jawatan kosong yang kami pos kan. Menariknya ialah kami akan rekemenkan kerja itu untuk anda tanpa dikenakan sebarang bayaran dan tanpa menggunakan agensi pekerjaan.

Sila KLIK button ini

(5) SINGAPORE CAREER TALK - MASUK PERCUMA!

Dengan menyertai seminar Singapore Career Talk ini, anda akan didedahkan tentang isu – isu semasa dan kaedah asas mencari kerja di Singapura. Semuanya dibentangkan oleh Pakar Kerjaya Singapura iaitu Tuan Najib Halim sendiri. Menariknya program ini PERCUMA untuk anda.

Sila KLIK button ini

(6) SESI TEMUDUGA

Ada pelbagai jawatan kosong ditawarkan dalam sesi temuduga ini. Sesuai untuk semua peringkat akademik. Tak ada SPM dan tak pandai speaking pun boleh sertai.

Sila KLIK button ini

Kami harap anda semua memanfaatkan semua channel di atas bagi membina kerjaya di Singapura. Kami doakan anda semua kaya dan berjaya.

Jika ada soalan, sila hubungi melalui talian watsap kami. TEAMSCC akan menjawab semua persoalan anda.

Talian TEAMSCC kami ialah 012- 222 2072. Watsap sahaja.