Sesi Temuduga Kerjaya Di Singapura – Circle Job!

Kami telah menyediakan saluran PERCUMA untuk membantu anda. Sukacitanya kami ingin maklumkan bahawa kami juga telah membina Circle Job kami. Siapakah Circle Job kami? Mereka ialah semua ahli SCC dan juga beberapa agensi pekerjaan yang ditapis sendiri oleh Tuan Najib Halim. Circle Job akan berkongsi info mengenai jawatan kosong semasa. Manakala agensi pekerjaan akan mengadakan sesi temuduga kerja sama ada pada hari berlangsungnya program SCC atau selepasnya.

Sudah pasti, ini juga percuma untuk anda yang menjadi ahli kami!

Tarikh & maklumat temuduga ialah seperti berikut:

Tarikh hanya diberitahu kepada ahli SCC dari semasa ke semasa

Semua ahli akan dimasukkan ke dalam Circle Job

Jawatan kosong semasa adalah tertakluk pada perubahan semasa

Berjaya mendapat tawaran kerja adalah bergantung pada keputusan temuduga

Bermula Jam 9.00 Pagi

Industri : Pelbagai

Jawatan: Pelbagai

Kelayakan: Semua peserta Basic & PRO

Lokasi : Bandar Baru Uda, Johor Bahru

Lokasi sebenar yang lebih detail akan diberitahu semasa program Singapore Career Coaching

Bagaimana pula jika anda terlepas tarikh temuduga?

Jangan bimbang. Kami akan cuba aturkan sesi temuduga bersama Circle Job ini setiap kali program Singapore Career Coaching kami adakan.

Sila whatsapp TEAMSCC di 012 – 222 2072 atau klik butang whatsapp berikut.

Coach Anda

Najib Halim

Founder of SCC

Singapore Career Coaching

 

Mula bertugas di negara Singa itu pada tahun 2010. Menyedari ramai warga Malaysia ditipu dan ditindas oleh individu / scammer di sana, saya mengambil langkah proaktif untuk membendung gejala tersebut.

Pada tahun 2011, saya daftarkan Think Big Management and Enterprise (Reg.No. JM 0610866-D) bagi menganjurkan Program Bimbingan Kerjaya untuk memberi peluang kepada anak watan bekerja di sana tanpa menghadapi sebarang masalah.

Bimbingan demi bimbingan dijalankan sehinggalah saya telah berjaya menyusun satu silibus ‘Job Hunting Strategy’ yang terbukti memberi impak yang tinggi dan natijahnya ramai alumni berjaya mendapatkan pekerjaan hasil dari program dan khidmat nasihat yang diberikan.